DOMOV

  

ARHIV

  

VPL

  

SLA

  

EMOBILEN

  

PRIREDITVE

  

IT

  
KONTAKT
   
      
 
         

ARHIV NOVIC

2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012     2011     2010     2009      

Prejsni mesec       September 2019       Naslednji mesec
Po To Sr Če Pe So Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Nazaj na prvo stran
051 350 410
stojangrgic@yahoo.com


Beleženje prisotnosti na delu
Izdelava internetnih strani in Programske rešitve


Lean Rešitve d.o.o.

ZZI d.o.o.

Goodyear predstavlja novo pnevmatiko Omnitrac MST II

Goodyear Omnitrac MST II za nižje stroške na kilometer

Kranj, 10. september 2012 – Goodyear naznanja prihod nove Omnitrac MST II, pnevmatike za prikolice za kombinirane prevoze (uporaba predvsem v gradbeništvu), ki glede na svojo predhodnico nudi večjo zmogljivost na vseh ključnih področjih (zmogljivosti na cesti, odpornosti proti poškodbam, kljubovanje težkim vremenskim razmeram). Testi pri prevoznikih kažejo, da pnevmatika nima samo za 15 % večjo kilometražo od svoje predhodnice, ampak tudi do 25 % večjo od glavne konkurenčne pnevmatike. Pnevmatika MST II se ponaša s tehnologijo Omnitrac Max in dopolnjuje Goodyearovi pnevmatiki MSS II in MSD II za vodilno oziroma pogonsko os tovornjakov, ki opravljajo kombinirane prevoze. Tehnologija Omnitrac Max združuje najsodobnejše materiale in elemente dezena, vključno z zmesmi za tekalno plast, odpornimi proti poškodbam, robustno zgradbo karkase in izpopolnjenimi dezeni tekalne plasti. Goodyear Omnitrac MST II v dimenziji 385/65R22.5 je  na trgu od avgusta 2012, v dimenziji 445/65R22.5 pa bo na voljo od novembra.

Tovorne pnevmatike Goodyear – razred A glede izkoristka goriva že od leta 2010

Dobre rezultate na testih pa ni dosegla le nova Omnitrac MST II, pač pa tudi celotna skupina Goodyearovih tovornih pnevmatik na testih ob uvedbi nove oznake EU za pnevmatike. Prvi rezultati o uvrstitvi v razrede na oznaki so bili objavljeni že maja, in sicer prostovoljno, še pred uradno uveljavitvijo označevanja pnevmatik (1.11.2012). Goodyearove tovorne pnevmatike so pokazale, da glede izkoristka goriva lahko dosegajo in celo presegajo pričakovanja. Najboljši primer za to je pnevmatika Goodyear LHT II za prikolice, ki ima v dveh dimenzijah  glede izkoristka goriva na oznaki zabeležen razred A. Tudi nova pnevmatika Marathon LHS II + za vodilno os in Regional RHT II za prikolice sta dosegli odlično oceno, saj sta v številnih dimenzijah  tako glede izkoristka goriva kot glede oprijema na mokri podlagi uvrščeni v razred B. Omeniti je treba še pnevmatiko Regional RHS II za vodilno os, ki je v eni dimenziji za izkoristek goriva dosegla razred C, za zavorno zmogljivost na mokrih cestah A, v drugi dimenziji pa ima oznako B/B . Skupaj ima okrog 50% trenutnih Goodyearovih in Dunlopovih tovornih pnevmatik oceno C/C ali več, kar dokazuje odlične lastnosti Goodyearovih izdelkov.  

“Uvrstitev v višje razrede na oznaki EU za pnevmatike nazorno ponazarja Goodyearova dolgoletna prizadevanja, da bi kupcem s svojimi izdelki ponudil kar najvišjo raven zmogljivosti – še zlasti na področju prihranka pri gorivu, “ je povedal Boris Stevanović, direktor za trženje tovornih pnevmatik Goodyear Dunlop na območju EMEA.

Svetovna premiera avtobusnih pnevmatik  podjetja Goodyear Dunlop bo razkrili na sejmu IAA

Na sejmu gospodarskih vozil IAA 2012 v nemškem Hannovru od 20. do 27. septembra 2012 bo Goodyear Dunlop razkril program avtobusnih pnevmatik iz Goodyeara (Goodyear Marathon Coach in Goodyear Ultra Grip Coach) in ostale najnovejše izdelke, ki so nastali na podlagi inovativnih tehnologij. Navedene inovacije bodo omogočile vpogled v delo, ki ga je Goodyear Dunlop vložil v okviru prizadevanj v korist gospodarskih prevoznikov.

Goodyear Marathon Coach in Goodyear Ultra Grip Coach sta popolnoma novi pnevmatiki za sodobne avtobuse. Marathon Coach je pnevmatika za vse osne pozicije, Ultra Grip pa je zimska pnevmatika za pogonsko os. Več bodo razkrili na sejmu IAA.

Za tovorne prevoznike, še zlasti za vodje voznih parkov, bo na razstavnem prostoru še ena poslastica, namreč Goodyearov 'Sanjski komplet' (Dream Team), ki ga sestavljajo pnevmatike Marathon LHS II+ za vodilno os, LHD II+ za pogonsko os in LHT II za prikolice. Zahvaljujoč novi oznaki EU za pnevmatike lahko zdaj kupci takoj vidijo prednosti, ki jih navedene pnevmatike prinašajo na področju prihranka pri gorivu, oprijema na mokri podlagi in zunanjega kotalnega hrupa.

V sredo, 19. septembra 2012 ob 13.15 pa bo novinarska konferenca koncerna Goodyear Dunlop, kjer bomo predstavili omenjene svetovne novosti in nov dobrodelni projekt v podporo iniciativi voznikov tovornjakov, tako imenovani DocStop for Europeans (DocStop voznikom tovornjakov na cesti nudi medicinsko pomoč). Poleg tega bo prikazan tudi tovornjak, izdelan iz LEGO kock, ki bo igral pomembno vlogo v dobrodelnem projektu.

Avtor: SG

         
Vse pravice pridržane lognet © 2019

Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2019
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno