DOMOV

  

ARHIV

  

VPL

  

SLA

  

EMOBILEN

  

PRIREDITVE

  

IT

  
KONTAKT
   
      
 
         

ARHIV NOVIC

2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012     2011     2010     2009      

Prejsni mesec       Avgust 2019       Naslednji mesec
Po To Sr Če Pe So Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Nazaj na prvo stran
051 350 410
stojangrgic@yahoo.com


Beleženje prisotnosti na delu
Izdelava internetnih strani in Programske rešitve


Lean Rešitve d.o.o.

ZZI d.o.o.

DHL predstavlja gradbene načrte največjega poslopja cestne operative za Bližnji vzhod in severno Afriko v Meydanu

Celoten projekt je vreden 21 milijonov evrov in se bo predvidoma odprl v tretjem četrtletju 2014 · Novo DHL-ovo poslopje bo še izboljšalo hitrost storitve, zagotavljalo zgodnje dostave in dvignilo standarde v svoji panogi

Dubaj, marec 2013: DHL, vodilno logistično podjetje na svetu, je marca razkrilo svoje načrte za gradnjo največjega poslopja divizije Express za Bližnji vzhod in severno Afriko. Slavnostna uradna predstavitev projekta je potekala na območju gradnje, v bližini dirkališča Meydan, vrhunski lokaciji le nekaj minut vožnje stran od središča Dubaja.

 

DHL bo skupaj s partnerjem MGE Middle East General Enterprise investiral 21 milijonov evrov v novo sodobno poslopje, ki bo zaradi svoje strateške lege, sodobnosti in zmogljivosti ter najboljših standardnih procesov za rokovanje pošiljk v svoji panogi služilo povečanju konkurenčne logistične zmogljivosti DHL-a.

Frank-Uwe Ungerer, direktor DHL Express v Združenih arabskih emiratih, pravi: “Novo poslopje DHL Express bo logistični mejnik v DHL-ovem omrežju za Bližnji vzhod in severno Afriko, zato smo zelo ponosni na celoten projekt gradnje največjega poslopja cestne operative v regiji.”

“Kot se gospodarstvo v tej regiji vse bolj krepi, tako DHL-ovo novo poslopje ne bo pomembno le za DHL, temveč tudi za gospodarstvo Združenih arabskih emiratov. Od ustanovitve DHL-a leta 1976, se je naša rast zrcalila v rasti gospodarstva države. DHL-ova nova naložba bo pomagala utrditi globalno povezanost države z Bližjim vzhodom za naslednjih 20 let in tako zagotovila vztrajno rast regije, hkrati pa izboljšala DHL-ove tranzitne čase in zanesljivost omrežja. Ta izjemna investicija bo še dodatno utrdila naš vodilni položaj v smislu povezanosti, priročnosti in stroškovne učinkovitosti.”

Na površini več kot 17.200 kvardratnih metrov novo poslopje obsega več kot 7.200 kvadratnih metrov namenjenih za sortiranje in natovarjanje ter več kot 4.300 kvadratnih metrov za pisarne, kjer bo nov sedež DHL-a v Združenih arabskih emiratih. Poslopje bo opremljeno z najsodobnejšo komunikacijsko tehnologijo, najnovejšo opremo za avtomatsko obdelavo blaga in podatkov s ciljem okrepiti učinkovitost sedanjih postopkov ekspresnih storitev in skrajšanje tranzitnih časov za odpremo blaga uporabnikom v in iz države. Objekt bo imel tudi izjemne okolju prijazne lastnosti, kot so energetsko učinkovite sisteme upravljanja, varnost, zunanje in notranje nakladanje ter opreme oskrbovalne verige.

Glede partnerstva je spregovorila tudi njegova ekscelenca Saeed Humaid Al Tayer, predsedujoči Meydana: “Veseli nas, da smo sklenili to pomembno komercialno partnerstvo z DHL-om, ugledno blagovno znamko. Njihovo glavno distribucijsko poslopje bo prineslo otipljive izboljšave in koristi celotni komercialni infrastrukturi Dubaja. Meydan si postavlja za načela strateške naložbe, inovativnost in zavezanost prihodnosti gospodarske rasti in nadaljnji uspeh Združenih arabskih emiratov. Gre za pomemben mejnik pri komercialnem razvoju nepremičninskega trga področja Meydan, ki ga je izbral DHL zaradi svoje vrhunske lege in enostavne dostopnosti. Z zaupanjem zremo v prihodnost tega dolgoročnega sodelovanja.”

Projekt bo zaključen v tretjem četrtletju naslednje leto in bo potrdil DHL-ov že tako močan pečat v tej regiji. Ob dokončanju gradnje bo širitev DHL-ove operative odgovor na naraščajoče poslovne potrebe regije, ki bo tako ponujala hitrejši dostop do mednarodnih trgov.

DHL je pionir v logistični panogi na Bližnjem vzhodu že več kot 30 let in ima trenutno 261 servisnih centrov v 19 državah po tej regiji, kjer zaposluje več kot 4.400 ljudi. Z inovacijami, odlično storitvijo ter zavzetostjo DHL še vedno ponuja vrhunske logistične storitve svojim uporabnikom. 

Avtor: SG

         
Vse pravice pridržane lognet © 2019

Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2019
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno