DOMOV

  

ARHIV

  

VPL

  

SLA

  

EMOBILEN

  

PRIREDITVE

  

IT

  
KONTAKT
   
      
 
         

ARHIV NOVIC

2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012     2011     2010     2009      

Prejsni mesec       Avgust 2019       Naslednji mesec
Po To Sr Če Pe So Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Nazaj na prvo stran
051 350 410
stojangrgic@yahoo.com


Beleženje prisotnosti na delu
Izdelava internetnih strani in Programske rešitve


Lean Rešitve d.o.o.

ZZI d.o.o.

Večna dilema, kako se bo preusmeril razvoj transportnih podjetij

Ali bodo podizvajalci velikim logističnem podjetjem. Ali bodo postali izvajalci celotne logistike in ponujali nove storitve.

Postati izvajalec celotne logistike in upravljati celotno storitev od proizvajalca do končnega kupca, ki bo vedno bolj pripravljen kupovati preko spleta in prejemati naročeno blago na svoja vhodna vrata. Današnjim transportnim podjetjem ne preostane nič drugega kot slediti razvoju in postaviti skladiščne kapacitete ter izvajati logistiko zadnjega kilometra.
 
Trgovina na spletu, posrednik v naši pisarni in dobesedno ponudba celotne storitve; pisarne, skladišča, dostava in komisioniranje.
 
Spletno nakupovanje ali "e-lovljenje" uživa meteorski vzpon v zadnjih letih. Morda ste lastnik trgovine, ali ste razširili svoje obstoječe prodajne aktivnosti z dodajanjem prisotnosti interneta in si opazil, da so naročila poplave prijavite Medtem ko to zveni kot scenarij sanj za večino podjetij, je lahko koristna prineslo številne izzive. Vaš obstoječi prostor postal premajhen, da imajo vsa vozila, ki jih potrebujete, in se vam zdi, da preživijo veliko časa na vaše lokalne pakete nalogov pošt, na račun vaše druge poslovne dejavnosti.
 
Imamo odgovor na težave pri tezi: e-rešitev objekt!  
 
Pisarniški prostor, logistika in druge podporne storitve, vse pod eno streho.
 
Vse podporne storitve na enem mestu
Na našem objektu v Waardenburg, boste našli vso podporo, ki jo potrebujete, da bi vaše podjetje uspevajo, tako zdaj in v prihodnosti. Od pisarniškega prostora za sprejem in Storitve telefonskega odzivanja, lahko Uporabiti celo vrsto administrativnih storitev.
 
Spremljanje strokovne logistike
Z nami ravnanje vaših logističnih procesov dan za dnem, se lahko osredotočite na preostanek svojega poslovanja. Mi vam olajšajo logističnega bremena, ampak nepotrebne reči, da izvajamo nadzor celotnega delovanja.
 
Nadalje osredotočiti se na rast
Prenos vseh podpornih dejavnosti,-vključno z administrativnimi nalogami, v naših sposobnih rokah vam pušča proste roke, da se osredotočite v  svojo pozornost na prodajnih in marketinških aktivnosti. 
 
Ti si glavni
Vse, ki se odločite, ali želite uporabljati naše storitve, v skladu z vašimi zahtevami in proračunskimi omejitvami določen izdelek. Kot vaše podjetje še naprej raste, ali celo, če se je vaš obseg prodaje nekoliko zmanjšal (morda v skladu s sezonskimi gibanji), se lahko znesek pisarne in prostor za shranjevanje pri nas prilagoditi v kratkem času - vodenje vaše stroške prilagodljiva in vam zagotavlja samo plačati toliko, kot jih potrebujete.
 
Enostavno urediti in takoj bo začelo delovati
Po razpravi o vaših pisarniških prostorov in skladišč zahteve z našo ekipo specialistov, boste prejeli prilagojen predlog od nas in lahko začnete delovati skoraj: takoj po podpisu pogodbe. Medtem ko se usede v svoj novi pisarniški prostor in izkoristiti za upravno podporo, kot je zahtevano, naše skladišče ekipa skrbi za vašega logističnega delovanja.

Avtor: SG

         
Vse pravice pridržane lognet © 2019

Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2019
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno